Kontakt

Runners Corner Viborg ApS

Send os en besked

Brug kontaktformularen her til at sende os ris/ros, spørgsmål eller andre forespørgsler.

Firmaoplysninger

CVR nr.: 29788073
Etableringsår: 2006

Runners Corner Viborg
Grønnegade 7 
8800 Viborg

Tlf.: 8662 1290 
Fax: 8662 1209 
viborg@runnerscorner.dk

Runners Corner Herning 
Bredgade 44 
7400 Herning

Tlf.: 2855 8635
herning@runnerscorner.dk

* Email

* Bekræft email
* Dit navn

Besked

Send
Din besked er sendt

Kundeservice

Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. Runnerscorner.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Bestilling

På runnerscorner.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Når du handler med runnersconer.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende den mail til viborg@runnerscorner.dk.

Fragt

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Fast forsendelsespris er 50 kr. Ved køb over 1000 kr. er fragten gratis.

Nyhedsbrev

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrev fra Runners Corner. Ved at tilmelde sig i venstre side, tilmelder du dig KUN nyhedsbrevet. Du bliver ikke oprettet som kunde. Er du allerede oprettet som kunde eller ønsker du at oprette dig som kunde, får du også mulighed for at tilmelde dig der, ved at klikke "ja" til at modtage nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udsendes ca. 3-4 gang i måneden.