Konceptet

Hvem er vi?

Hos Runners Corner er vi eksperter i vejledning i forhold til løbesko, løbestilsanalyser, løbebeklædning,triatlon, sportsernæring, pulstræning og meget mere. Vores personale er alle erfarne løbere/triatleter på forskelligt niveau og med forskellig erfaring. Fælles er, at vi alle er helt vilde med vores sport. Den gejst bruger vi til hele tiden at teste os selv, vores produkter og udvikle vores viden og erfaringer.

Vores målsætning:

Hos Runners Corner har vi fokus på, at man som kunde relativt hurtigt kan få et positivt udbytte af de produkter vi sælger. Vores mål er, at løbere uanset niveau skal have en kompetent vejledning, der matcher den enkeltes behov. Hovedmålet er, at nystartede løbere skal komme ordentligt i gang og nuværende løbere skal kunne fortsætte uhindret i deres træning. Derudover skal alle, men måske især de mere erfarne løbere også kunne tilbydes produkter, der kan udfordre kroppen og flytte gænserne yderligere. Se mere under beskrivelse af vores sortiment.

Vores serviceniveau:

Du vil i Runners Corner møde personale, der er uddannet på højt niveau i forhold til at kunne vejlede ved især løbebåndet. Oplæring og uddannelse af personale foregår internt af personale, der er uddannet hos Currex i Hamborg, et af Europas førende i bevægelses-analyser, herunder især løbestilsanalyser, som er meget relevant for vores arbejde.

Hvorfor løbestilsanalyse?

I forhold til løbestilsanalyser på løbebånd har der været megen diskussion om, hvorvidt det er så relevant. Svaret er nemt og kort: JA, en løbestilsanalyse er et vigtigt redskab til at kunne guide og vejlede i forhold til valg af løbesko. Det har vores erfaring igennem de seneste 12 år bevist. Men en løbestilsanalyse er ikke en vandtæt garanti for, at der aldrig vil være afvigelser fra det, man betegner som ”normalt” indenfor vejledning af løbesko.
Og hvorfor er det sådan? Løbere er som alle andre alle forskellige og afviger alle på forskellig vis fra den optimale kropsopbygning, bevægemønster, træningstilstand m.v. Derudover har vi alle et forskelligt udgangspunkt. Der er stor forskel på, hvor stærk en krop den enkelte har. Og derfor kan man ikke altid regne med, at kunne nå de samme målsætninger som dem, man eventuelt sammenligner sig med.

Læs meget mere om vores løbestilsanalyser her 

Vores sortiment

Runners Corner er hele tiden i dialog med leverandører, der kan præsentere nye og alternative produkter til løbemarkedet. Vi kan gennem personlige tests af nye produkter vurdere, hvorvidt et produkt fungerer som ventet og tilbyder vores kunder, det vi ønsker. I den forbindelse kan vi med udgangspunkt i ovenstående afsnit omkring løbestilsanalysers relevans og løberes individuelle udgangspunkt tilbyde et varieret sortiment, så vi kan tilbyde vores kunder et nuanceret udvalg i løbesko. Det vil mere præcist sige, at vi udover de klassiske (og veltestede) løbesko kan tilbyde sko, der tilstræber en landing og et afsæt mere på mellemfod og forfod.
Du finder det nyeste grej i butikkerne og på vores webshop, som vi konstant opdaterer med nye produkter. Tilmeld dig desuden vores nyhedsmail og modtag informationer om det sidste nye.