Firmatøj

Runners Corner har i flere år leveret lækkert løbetøj til firmaer og klubber. Og vi kan til hver en tid lave et godt tilbud til jer.

Det er altid motiverende at have det mest optimale tøj til alle situationer, så det er en fornøjelse at komme afsted uanset om det regner, eller solen er høj.

Vi har et fint udvalg, både i det lidt billigere klubtøj til alle str. Samt en lidt mere lækker kvalitet, hvor I også kan blive ens hr. og damer.

I er også velkommen til at samles en flok og komme forbi en aften efter lukketid, hvor vi tjekker deres fodtøj og/eller give dem forslag til fornuftige løbesko eller små ændringer i løbestilen. Skoene og teknikken er et vigtigt udgangspunkt for et godt træningsforløb.

Vi kan også komme en tur forbi jer, hvor vi har såler og indlæg med, som kan være en kæmpe fordel til medarbejdere der står og går meget i løbet af en dag. Bedre fødder og ben giver gladere og mere motiveret medarbejdere.

 


Børnehaven Tumlelunden i Viborg

Børnehaven Tumlelunden i Viborg

I deres flotte nye firma løbetøj

I deres flotte nye firma løbetøj

Få lynhurtig logo på dit løbetøj.

Som noget nyt, kan vi nu tilbyde at du køber min. 10 logoer, som vi kan have til at ligge hos os.

Når du har brug for, at få logo på dit tøj, kan vi hurtig trykke en enkelt beklædnings del eller fire, uden den store ventetid. Vi trykker selvfølgelig også flere dele af gangen, men de helt store ordre, sender vi videre til tryk.

Kom ind eller send en mail og hør hvad vi kan gøre for dig.

herning@runnerscorner.dk

viborg@runnerscorner.dk


Her et eksempel på tryk til Michael Knudsen.

Dagmar Sieg, ejer af heartfit i Viborg

SvendAage Øster i hans "firmatøj"